OK Lliga

El Noia fitxa Roc Pujadas per dues temporades

Hoquei sobre patins. Prové del CP Manlleu, té 18 anys i és una de les joves promeses de l’hoquei estatal

El Noia Freixenet ha fitxat per dues temporades a Roc Pujadas, una de les joves promeses de l’hoquei estatal i que va ser campió mundial sub-19 en els passats World Roller Games de Barcelona 2019. Aquesta és la segona incorporació del conjunt de Sant Sadurní que tanca d’aquesta manera el capítol de fitxatges. Roc Pujades, de 18 anys, ha arribat provinent del CP Manlleu en el que ha jugat a l’OK Lliga Plata aquesta temporada i ha marcat 13 gols en quinze partits.

En declaracions als mitjans del club, Roc Pujadas s’ha mostrat molt agraït al Noia Freixenet per confiar en ell i considera: “que és un club ideal per aprendre i per créixer”. El manlleuenc destaca que el nou projecte li fa molta il·lusió, diu que té moltes ganes de començar i afirma que donarà “el màxim perquè, junts, puguem aconseguir els objectius”. Roc Pujadas s’ha format al CP Manlleu i en les categories juvenil i júnior ha sigut campió de Catalunya i d’Espanya. Amb la selecció espanyola ha sigut campió mundial sub-19 i campió europeu sub-20 i sub-17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)