OK Lliga

Mia Ordeig serà el nou entrenador del Voltregà femení

Hoquei sobre patins. En l’OK Lliga masculina Sergi Pla renova per l’Igualada i Borja Ramon pel Palafrugell

Mia Ordeig serà el nou entrenador del Voltregà Stern Motor femení la propera temporada a l’OK Lliga femenina. L’exjugador, de 39 anys, va anunciar fa uns dies la seva retirada de l’hoquei sobre patins, i tot seguit iniciarà la seva tasca com a entrenador d’un primer equip. Aquesta temporada l’entrenador de l’equip femení del conjunt de Sant Hipòlit ha sigut Albert Bou, que l’ha classificat per la copa, ha acabat quart en la lliga i l’ha classificat per la lliga europea de la propera temporada. El club va decidir que no seguiria.

En el mercat de l’OK Lliga Sergi Pla ha renovat una temporada més per l’Igualada Rigat. El davanter, de 33 anys, ha fet efectiva la clàusula d’1+1 del contracte i complirà la seva novena temporada en el club. Aquesta temporada ha sigut el segon golejador de l’equip amb 17 dianes. El Corredor Mató Palafrugell ha renovat a Borja Ramon, de 31 anys, per a la propera temporada. Va arribar la temporada 2018/19, i en aquesta ha anotat cinc gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)