Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS 1A ESTATAL

El Voltregà podria tornar a l'elit

Amb un empat puja a l'OK Lliga, mentre que el Sant Feliu també té l'ascens a tocar

El Voltregà podria aconseguir el retorn a l'OK Lliga en la darrera jornada de la primera estatal. Els de Sant Hipòlit tornarien així a la màxima categoria que van abandonar la temporada passada per primer cop en la seva història. Els osonencs són els líders i en aquesta última jornada visiten la pista del Vigo, el darrer classificat, que ja ha baixat. Amb un empat en fan prou per tornar a l'elit. Els de Sant Hipòlit tenen 59 punts, tres més que el tercer classificat –el Vendrell–, que seria el primer que no pujaria, i només l'average particular en contra amb els del Baix Penedès fa que no siguin a dalt.

La segona plaça d'ascens és ocupada pel Sant Feliu, que té dos punts d'avantatge sobre el Vendrell, l'únic equip que la hi pot prendre. Amb un empat el Sant Feliu en té prou –sempre que el Voltregà puntuï–, ja que si es produeix un empat a 59 punts entre ells dos, els del Baix Llobregat tenen l'avegare particular a favor seu. Amb un triple empat a 59 punts entre els tres candidats a l'ascens, el Sant Feliu seria el perjudicat i no pujaria. El Sant Feliu té un partit complicat a la pista d'un Areces que lluita per mantenir-se. Els asturians i el Mataró tenen els mateixos punts, i els maresmencs han de fer un punt més per mantenir-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)