OK Lliga

Excés d’hipoteques per al Girona a Caldes

Hoquei sobre patins. L’equip de Benito i Comalat iguala un 2-0 encaixat en només un minut però després no aprofita la bola aturada

CALDES 5 GIRONA 2

CALDES RECAM LÀSER:Camps, Rovira, Miras, A. Acsensi i Cristian –equip inicial–; R. Acsensi, Ricart, Blanqué i Borja.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Grau i Gelmà –equip inicial–; Palacín i Pujol.GOLS:1-0 (1’) Miras. 2-0 (1’) Cristian. 2-1 (8’9 Grau. 2-2 (15’) Pujol. 3-2 (27’) R. Acsensi. 4-2 (30’) R. Acsensi. 5-2 (47’) Cristian.ÀRBITRES:D. Picó i I. Galán.FALTES:14 del Caldes i 20 del Girona.PÚBLIC:90 espectadors a la Torre Roja.

L’inici del Caldes va deixar estabornit el Girona –2-0 en un minut– però va reaccionar com un equip solvent amb un gol de Grau engaltant la bola en l’aire i un altre de Pujol. Amb fons d’armari, els locals van tornar a marcar diferències i el Girona, amb una rotació inferior, va fallar un penal i una directa.