OK Lliga

La mitjana de la copa de Vilanova

Hoquei sobre patins. La voràgine de la segona jornada de l’OK Lliga: 9,8 gols per duel

La voràgine atacant del cap de setmana en la segona jornada de l’OK Lliga es va traduir en una mitjana golejadora excepcional de 9,8 gols per partit que recorda la històrica copa de Vilanova del 2012 guanyada pel Barça, en què es van marcar 70 gols en set duels, amb l’11-10 de l’equip local contra el SHUM com a exemple paradigmàtic.

En el capítol individual, Roberto di Benedetto (Liceo) va endossar sis gols al Taradell en el 15-1 favorable als gallecs i es converteix en el cinquè jugador que ho aconsegueix des que la competició s’anomena OK Lliga, i passa a formar part d’una llista en què hi ha Edu Fernández (Igualada); Toni Pérez, dos cops –un amb el Cerceda i un altre amb el Liceo–; Pablo Álvarez (Barça), i Jordi Méndez, que els va signar el curs passat amb l’Igualada i també contra el Taradell. Roberto empata amb João Rodrigues (Barça) amb sis gols al capdamunt de la lluita pel pitxitxi d’aquest curs. A banda de la golejada gallega, el Barça va vèncer per 2-10 a Lloret i hi va haver dos partits amb 12 gols, el Voltregà-Vic (8-4) i el Girona-Reus (4-8). El partit amb menys nombre de gols va ser el Palafrugell-Mataró (3-3). També van estar molt inspirats Arnau Canal (Voltregà), Álvaro Borja Giménez (Caldes) i Pau Bargalló (Barça), que en van clavar tres cadascun. Fins a 13 jugadors en van marcar un parell. Bargalló hi va afegir dues assistències i ja n’acumula cinc. Marc Julià (Reus) continua sense fallar cap directa (4/4) i Jordi Adroher (Liceo) tampoc (2/2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)