Lliga Europea

Suspesos dotze partits de la primera jornada europea

Hoquei sobre patins.

El comitè europeu d’hoquei sobre patins (WSE-RH) ha anunciat l’ajornament per culpa de la pandèmia de dotze partits de la primera jornada de les competicions europees que s’ha de jugar el 7 de novembre. L’organisme ha fet una selecció en funció de les realitats sanitàries de cada país i les restriccions adoptades per les autoritats. Els partits suspesos de la lliga europea masculina són: Coutras –Herringen; Ginebra– La Vendéenne i Saint Ômer– Reus Deportiu. En la lliga europea femenina no es jugaran de moment ni el Walsum-Manlleu ni el Remscheid-Coutras. El Barça, a casa contra el Benfica, i el Noia, a la pista de l’Sporting, jugaran els seus respectius partits en un inici d’alta volada. En noies, el Cerdanyola jugarà a la pista del Noisy-Le-Grand francès.

En l’Europe Cup, la segona competició masculina, atesa la situació de pandèmia de gairebé tots els clubs que participen en aquesta eliminatòria preliminar, el comitè ha decidit ajornar la celebració d’aquesta primera fase fins al 30 de novembre de 2020. S’han ajornat set partits que afecten tres equips catalans, el Caldes, el Calafell i l’Igualada: Noisy-Le-Grand–Caldes; Dornbirn–Poiree Roller; Remscheid–Montreux; Wimmis – Walsum ; Calafell – Riba de Ave; Sanjoanense– King’s Lynn i Uttigen– Igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)