OK Lliga

Burón, “indignat”

Hoquei sobre patins. El president de l’Igualada critica que el comitè no actuï d’ofici en les alineacions indegudes i que ho faci en altres casos

El president de l’Igualada Rigat, Manel Burón, ha posat el crit al cel davant l’arbitrarietat de criteris d’actuació del comitè de competició. Considera que hauria d’actuar d’ofici en tots els casos, sobretot en l’entrellat de les possibles alineacions indegudes que han provocat impugnacions en l’OK Lliga arran de les sancions per acumulació de blaves pendents del curs passat del jugador del Barça Nil Roca i del del Girona Àlex Grau, que militava al Lloret. Burón no entén que el comitè multi el seu club amb 300 euros actuant d’ofici per no televisar per OK Liga TV el partit contra el Liceo de la primera jornada i que els clubs, en canvi, s’hagin de barallar per assumptes disciplinaris. “Si el comitè va enviar una carta als clubs en què recordava que les sancions pendents de l’exercici anterior s’havien de complir, hauria de sancionar els incompliments i no esperar que els clubs es denunciïn els uns als altres. Estic indignat. No actuen d’ofici perquè addueixen que és un tema administratiu i en canvi amb el tema del wifi, i per una vegada en tres anys que no podem oferir el partit per un problema tècnic, sí que ho fan”, argumenta Burón. L’Igualada havia de jugar el cap de setmana passat contra el Girona, però el partit es va ajornar pels possibles contagis dels locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)