OK Lliga

El Barça se situa líder amb un partit més i el Liceo suma el 5/5

El Barça, que va vèncer dissabte per 1-5 el Garatge Plana Girona, s’ha situat lider en la sisena jornada d’una OK Lliga atípica i de mal seguir per les contínues suspensions que provoca la pandèmia, amb quatre partits ajornats dels vuit que s’havien de jugar. El Liceo, que va avançar el partit a casa de la novena jornada –5-0 contra el Vendrell– continua sent l’únic conjunt que ho ha guanyat tot (5/5) i és segon amb els mateixos punts que els blaugrana, però amb un partit menys.

Els guanyadors dels tres partits de dissabte van marcar cinc gols. El Calafell Tot l’Any va doblegar el Taradell per un mínim 5-4, i ho va aconseguir en l’últim minut amb una diana de Sergi Torné a falta de només 40 segons per acabar. Sergi Torné i Eloi Mitjans van marcar dols gols cada un i Arnau Xaus un altre pel Calafell, mentre que en el Taradell va destacar Dani Rodríguez, que va anotar tres gols, tots tres de falta directa. El Noia Freixenet i el Barça van golejar -als seus rivals, i tots dos ja dominaven per tres gols de marge (3-0 i 0-3) en el final de la primera meitat. Els de Sant Sadurní van rebre el Mataró (5-1) i no van tenir problemes per imposar-se. Va destacar Xavi Costa amb dos gols, un de penal. Esteller, Manrubia i Ballart van completar el triomf. Per part del Mataró el golejador va ser Florenza.

Els blaugrana van marcar en el primer minut de partit i ja no van tenir aturador. Hélder Nunes va anotar dos gols. També van marcar Alabart, Panadero i Rodrigues. El gol local el va fer Gelmà.

En la jornada de diumenge, el Vic es va estrenar amb un empat a Lloret (1-1).Es va avançar amb un gol de Farré i González va empatar de falta directa. El Liceo-Vendrell es va resoldre per la inspiració local dels primers minuts (4-0 en el 11’). Roberto di Benedetto (2), Marc Grau (2) i Franco Platero van ser els golejadors.