OK Lliga

Taules a Palau-sacosta

Hoquei sobre patins. Al Girona li falta rematar la feina i Gerard Teixidó signa l’empat del Voltregà a 31 segons del final

GIRONA 3 VOLTREGÀ 3

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Palacín, Gelmà –cinc inicial–; Laguna, Grau i Pujol.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Molas, Teixidó, Canal –cinc inicial– Font, Palazón, Rovira, Serra i Estrada.GOLS:1-0 (4’) Palacín. 2-0 (15’) Méndez. 2-1 (20’) Palazón. 2-2 (30’) Canal. 3-2 (35’) Pujol. 3-3 (49’) Teixidor, falta directa.ÀRBITRES:A. Gómez i A. Talavera. Targeta blava a Méndez i Canal.

El Girona va veure com a 31 segons del final volaven dos punts de Palau-sacosta en un partit que va tenir sota control però que no va saber rematar. Un gol de Gerard Teixidó de falta directa va signar les taules per al Voltregà, que mai es va donar per vençut. L’equip de Ramon Benito va prendre la iniciativa amb dos contraatacs de Palacin i Méndez, però Palazón va retallar diferències abans del descans. Canal va restablir l’equilibri i tot seguit Gerard Pujol va tornar a avançar els gironins. El pitxitxi local va tenir la sentència amb una segona falta directa, però Blai Roca va estar molt encertat. Teixidó, en canvi, no va perdonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)