Internacional

Marc Coy triomfa a Itàlia

Hoquei sobre patins. El defensa de Cerdanyola de 33 anys, que ha jugat les tres grans lligues, és el pitxitxi, amb 10 gols en cinc jornades, d’un campionat aturat fins al desembre

El defensa cerdanyolenc Marc Coy (1987) triomfa plenament en la seva primera temporada al Bassano, quart, a dos punts del líder, el Lodi. És el pitxitxi de l’ara aturada fins al desembre lliga italiana, amb 10 gols en cinc jornades, i ha marcat en els quatre partits que ha jugat. Un se’l va perdre per sanció. El seu rècord són els quatre gols contra el Sandrigo (2-8). Amb el gallec Pablo Cancela (7 gols) formen un tàndem de qualitat. Coy va debutar a Itàlia amb l’Scandiano el curs passat (13 gols). Format en el Cerdanyola, va militar tres cursos en el Barça entrant en diverses convocatòries del primer equip, però va jugar amb assiduïtat en l’OK Lliga amb el Cerdanyola (2007/08). Va aterrar al Vigo i el Tenerife i va fer eclosió al Calafell guanyant el pitxitxi (42 gols) i sent elegit tercer millor jugador, rere Marc Torra i Jordi Bargalló. A Portugal va jugar amb el Benfica (2012-2014), en el qual va ser campió d’Europa el 2013 a Porto contra l’etern rival. En el retorn, va seguir exhibint el seu potent i col·locat tret de pala i de cullera al Reus i al Liceo.

També està en la zona alta –tercer– l’igualadí Jordi Méndez, que ha fet 7 gols amb el Lodi en el seu debut en un campionat amb una nodrida representació catalana: Cesc Campor (Correggio), Enric Torner (Lodi), Adrià Català (Trissino), Pol Galbas (Bassano), Joan Galbas (Sarzana), Jordi Burgaya, Martí Casas i Xavi Rubio (Forte), Pol Gallifa (Breganze), David Ballestero, Josep Hernández i Luka Hernández (Scandiano) i Marc Pallarès i Marc Vázquez (Sandrigo).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)