OK Lliga

El Voltregà apallissa el Reus en l’OK Lliga

El Barça pateix a casa contra l’Igualada i el Lleida continua guanyant

El Voltregà Stern Motor va fer un partit memorable i va golejar per 6-0 el Reus Miró en l’onzena jornada de l’OK Lliga. La gran actuació de Blai Roca a la porteria va ser determinant i l’equip més golejador de la lliga, fins aquesta jornada, es va quedar sense marcar. Canal (2), Palazón (2), Vargas i Rovira van ser els golejadors del conjunt osonenc. El Barça va sumar una nova victòria (5-3) contra l’Igualada Rigat, però va haver de patir contra un equip que està en la zona baixa de la taula. Primer amb l’incert 1-2 amb que es va arribar al descans i després quan els arlequinats es van posar a només un gol (4-3) a 4:44 del final. El Lleida Llista va vèncer a la pista del Mataró (1-5) i atrapa al conjunt roig-i-negre en la classificació.

El Lloret Vila Esportiva va sumar el seu cinquè empat en deu partit gràcies al jove alemany de 20 anys Max Thiel que va signar la seva millor actuació des que ha aterrat aquest curs a l’OK Lliga i va fer tres gols, l’últim a 1:36 del final, que van permetre als selvatans empatar (4-4) contra el Calafell Tot l’Any. En el derbi penedesenc, el Noia Freixenet va esgarrapar un empat de la pista del Vendrell (2-2) en un partit molt disputat. En l’enfrontament que va inaugurar la jornada divendres el Liceo va derrotar per 4-1 el Garatge Plana Girona i va igualar el seu millor inici de lliga dels anys 1991/92 i 2019/20. amb deu victòries en deu partits. El conjunt gallec buscarà aquest vespre (20 h) en el partit ajornat de la sisena jornada contra el Palafrugell el millor inici de la seva història amb 11/11,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)