OK Lliga

La persecució del Liceo

Hoquei sobre patins. Els gallecs (11/11) posen a prova el seu sòlid lideratge a la pista del Calafell. El Barça, a 5 punts, juga demà a Taradell

El Calafell posarà avui a prova la fortalesa del Liceo, que ha guanyat els onze primers partits en la millor arrencada de la seva història. El líder, que ha recuperat l’argentí cedit al Braga Fabrizio Ciocale, domina l’OK Lliga amb 5 punts de marge sobre el Barça, que demà no pot fallar a Taradell en un desplaçament sobre el paper accessible, tot i que els osonencs fan un bon curs.

El revifat Igualada, que va fer un bon partit sense premi al Palau i va derrotar dimecres el Calafell amb Yeste estel·lar, rep el Mataró en un duel de la part baixa que li podria permetre apuntalar el seu enlairament.

El Caldes, cinquè i que no ha pogut agafar gaire ritme pels ajornaments, juga a la Torre Roja contra el Lloret, que ha fet bons partits en les últimes jornades, sobretot quan va vèncer el Noia. Els calderins van passar una prova complicada a Taradell dimarts passat. Sense Marín, sancionat per acumulació de blaves, el Reus vol refer-se a casa, contra el Palafrugell, de la derrota encaixada a Sant Hipòlit. El Lleida Llista, quart en un gran curs, se les haurà amb l’engrescat Voltregà en un dels partits més atractius de la jornada.

Avui
Igualada - Mataró 18.30 h
Caldes - Lloret 19 h
Calafell - Deportivo Liceo 20 h
Girona - Vendrell 20.30
Noia - Vic ajornat
Demà
Lleida Llista - Voltregà 12 h
Reus - Palafrugell 16 h
Taradell - Barça 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)