OK Lliga

El Palafrugell empata en un duel vibrant

Hoquei patins

Voltregà 3 Palafrugell 3

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Palazón, Teixidó i Canal –inicial–; Font, Rovira, Molas, Serra i Estrada.PALAFRUGELL:Luzón, Ceschim, Figa, Aldrich i Canet –inicial–; Viella, Abeal, Querol, Ramon i Pinsach.GOLS:0-1 (16’) Aldrich. 1-1 (29’) Palazón. 1-2 (31’) Aldrich. 2-2 (34’) Teixidó, de penal. 2-3 (41’) Canet. 3-3 (45’) Teixidó.ÀRBITRES:J. Garcia i G. Gorina. Targeta blava a Palazón.FALTES:12 del Voltregà i 8 del Palafrugell.

El Palafrugell va empatar a la pista del Voltregà en un duel vibrant i en què tots dos equips van anar decidits a buscar la victòria, sense especular en cap moment. El partit corresponia a la tercera jornada, i s’havia hagut de suspendre. Els empordanesos havien encadenat dues derrotes seguides i van tornar a puntuar. Els osonencs van dominar més en la primera meitat, però el Palafrugell va marcar i va arribar al descans amb avantatge. El Voltregà va empatar en les tres ocasions en què els homes de Xavi Garcia es van situar a davant, la darrera a cinc minuts del final. El Palafrugell va disposar de dues faltes directes en la segona meitat, però no en va poder transformar cap.