OK Lliga

El Caldes trenca la ratxa del Liceo i el Barça s’acosta a tres punts

El punt valuós i merescut esgarrapat pel Caldes divendres a la pista del Liceo (3-3) és , sens dubte, el resultat més cridaner de la tretzena jornada de l’OK Lliga, que es va disputar íntegrament i això, tal com estan les coses, també és notícia. Els gallecs continuen líders però el Barça, que va vèncer a Vic amb autoritat (3-8) amb gols de fins a sis jugadors diferents, se situa a només tres punts i passa a dependre d’ell mateix per obtenir el títol. El Liceo va viure de l’encert d’Adroher en la bola aturada: 3/4 amb una sèrie de 2/2 en directes i 1/2 en penals. El Caldes va fer un joc més vistós –3 gols de jugada, dos faltes directes i un penal fallats– i va controlar sempre el partit tot i la baixa de darrera hora de Sergi Miras per una sobrecàrrega en l’abductor dret. L’equip d’Eduard Candami surt absolutament reforçat de la visita a una de les pistes més difícils de la lliga

La resta d’equips de la part alta no va fallar. El Reus, tercer, va vèncer a la pista del Lloret (4-8) en un partit en què tres jugadors van fer tres gols. Marc González per part dels locals i Marc Julià i Raül Marín, el líder de la lluita pel pitxitxi amb 24 gols, per part visitant. El Lleida, quart, va guanyar a Palafrugell (1-2) amb dos gols d’Oriol Vives, que confirma el seu esclat golejador del curs i ja en du 13.

L’encert de l’exjugador del Vendrell Eloi Mitjans (3) i la bona actuació del porter Xano Edo van catapultar el Calafell a la pista del Vendrell en el derbi penedesenc. També van marcar pels visitants Torné i Xaus, mentre que els gols locals els van fer Escala i Curro, de directa, que va fer albergar esperances (2-2).

El Girona va vèncer el Noia (1-4) en un gran partit en què va combinar l’eficiència al davant i la gran actitud defensiva. Llaverola, a més, va aturar tres directes a tres llançadors diferents. Gelmà (2), Grau i Gurri, amb un gol de traca i mocador, van sentenciar. El Voltregà, per la seva banda, va apel·lar al triangle golejador Teixidó (2), Canal (2) i Vargas per vèncer l’Igualada per 5-2. Yeste, que ja encadena sis partits marcant, i Vives, van fer els gols arlequinats.

En el darrer duel de la jornada, jugat entre rivals directes en la part baixa, el Taradell va superar el Mataró a domicili per 3-4 amb gols de Molera (2), Soler i Benito i fa un pas endavant sortint de la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)