OK Lliga

Remuntada del Caldes

Hoquei sobre patins. Es refà d’un 0-2 i guanya el Vendrell per 4-2. L’Igualada marca dos gols en els primers 25 segons i venç el Palafrugell

El Recam Làser Caldes va remuntar un 0-2 advers contra el Vendrell i va signar la seva primera victòria de l’any. Amb aquests tres punts, els calderins s’asseguren la classificació per a la copa, i els cinc primers ja tenen la plaça. El Vendrell es va situar amb un 0-2 en el minut 16 i va arribar al descans amb avantatge (1-2). En la segona meitat, el Caldes va anivellar el partit, i dos gols de Cristian Rodríguez van donar una treballada victòria a l’equip.

L’Igualada Rigat va guanyar el Palafrugell pel mateix resultat (4-2). Els igualadins van marcar dos gols en els primers 25 segons, en els dos primers atacs que van fer. El Palafrugell ho va notar i els locals no van saber tancar el partit. En els últims minuts, els empordanesos van intentar puntuar i, després de diverses ocasions, van fer el 2-1 quan faltaven set minuts per al final. L’Igualada va reaccionar i va marcar un minut després –el segon de Yeste–, i un minut abans del xiulet final va sentenciar.