OK Lliga

El Girona ofega el Caldes

Hoquei sobre patins. El Deportivo Liceo venç l’Igualada (5-1) i es manté líder de l’OK Lliga amb 3 punts de marge sobre el Barça, que sentencia el Palafrugell en el primer temps (1-5)

El Deportivo no va fallar contra l’Igualada (5-1) i inicia la segona volta líder de l’OK Lliga amb tres punts més que el Barça, que no va perdonar a Palafrugell (1-5) amb un trio de gols d’Álvarez i dos de Bargalló i una resolució ràpida: 0-4 en el descans. Els gols del gallecs els van fer Torres (2), Adroher, Oruste i Roberto. Bars va marcar el de l’Igualada.

El Girona, per la seva banda, va assecar el Caldes amb una defensa perfecta i el va rematar amb la inspiració ofensiva en un segon temps pletòric –tres gols en tres minuts–, en què va engrandir molt bé la pista per ofegar el rival quan tenia la feina feta. Grau (2), Gelmà, Mendes i Gurri van materialitzar el triomf de prestigi.

El Voltregà no va tenir pietat del Mataró, el cuer (6-1). Vargas (3), Teixidó (2) i Molas van liderar la golejada en un duel pràcticament resolt en el primer temps (3-0).

El Vendrell va reaccionar amb orgull quan perdia per 3-5 contra el Lleida Llista a 3:55 del final el dia del debut del nou tècnic Xavier Ferrer. Dos gols de Xavier Crespo van establir el 5-5 definitiu. Ferrer, Escala de penal i Curro van fer els altres gols penedesencs, mentre que pels d’Albert Folguera van sucar Selva (2), Vives (2) i Di Benedetto. Vives va tenir el triomf visitant a l’estic en una directa en el darrer minut que Shehda va aturar.