OK Lliga

El Sant Cugat es classifica per la copa femenina i la fase del títol

L’OK Lliga femenina ha arribat a l’última jornada de la primera fase. En el grup A hi ha sis partits pendents i una plaça per decidir

El PHC Sant Cugat s’ha classificat per la copa femenina i la fase del títol al finalitzar en la quarta posició del grup B de l’OK Lliga femenina. Les vallesanes van recuperar un partit ajornat contra l’Areces divendres i la victòria per 5-4 els va classificar matemàticament, tot i que després van perdre el partit de l’última jornada contra el Generali Palau (2-6). L’Esneca Vila-sana, el rival del Sant Cugat per la plaça, es va quedar a un punt. En aquest grup B ja estaven classificats per la copa i la fase pel títol el Palau, el Voltregà Stern Motor i el Bigues i Riells.

En el grup A ja estaven classificats per la copa i la fase del títol el Magic Studio Manlleu, el Telecable Gijón i el Cerdanyola. La quarta plaça encara està per decidir perquè hi ha sis partits ajornats amb diversos enfrontaments entre els equips implicats i en aquesta jornada només s’ha jugat un partit. El Garatge Plana Girona és el quart amb 12 punts empatat amb Las Rozas, els dos tenen ajornats dos partits i un d’ells és el seu enfrontament directe a Madrid. L’Alcorcón té tres partits ajornats i encara podria optar al quart lloc.