OK Lliga

El Palau i el Manlleu inicien la segona fase amb victòries

Comença la lluita per disputar el ‘play-off’ del títol en un grup i per evitar el descens en l’altre

Els dos primers del grup de l’1 al 8 de la segona fase de l’OK Lliga femenina, el Generali Palau i el Magic Studio Manlleu van guanyar en aquesta primera jornada als dos darrers del grup. Les vallesanes es va imposar a la pista de Las Rozas per 2-6 amb quatre gols d’Aina Florenza, la màxima golejadora de la lliga i que ja en suma 34, en un partit que ja dominaven per 1-4 al descans. Les osonenques van superar el Sant Cugat per 4-2. El Voltregà Stern Motor va perdre per la mínima en la seva visita a la pista del Telecable Gijón (3-2) que aquesta setmana ha celebrat alguns actes del seu 25 aniversari. Un gol al final de la primera meitat i un altre en l’inici de la segona van ser determinants. En el duel que va iniciar la segona fase i la jornada divendres a la nit, el Cerdanyola va perdre a casa contra el Bigues i Riells per 2-5. Els quatre primers del grup jugaran el play-off, i amb el Palau i el Manlleu una mica distanciats, hi ha quatre equips en quatre punts per les altres dues places.

En la lluita per evitar el descens en el grup del 9 al 16 –baixen els cinc darrers del grup–, L’Esneca Vila-sana i el Vilanova van començar amb victòria. El Vila-sana va guanyar a la pista de l’Alcorcón (1-4) amb tres gols de Teresa Payà, i va consolidar la seva primera posició en el grup, mentre que el Vilanova es va imposar al Cuencas Mineras, un rival directe, per 1-6 i el va superar en la classificació. L’Igualada femení va ser derrotat a la pista del Borbolla (4-1) i el Garatge Plana Girona va ajornat el partit contra l’Areces al tenir el pavelló ocupat per les eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)