OK Lliga

Golejada del Voltregà

Hoquei sobre patins. Derrota el Vendrell per 6-1 després de fer tres gols en els últims 6 minuts. El Noia i el Lloret també guanyen

El Voltregà va golejar per 6-1 el Vendrell en un partit que es va decidir en la segona part, en què va marcar tres gols en els darrers 6 minuts. La primera meitat va ser més anivellada i es va arribar al descans amb un curt 2-1. Arnau Canal va marcar dos gols per als de Sant Hipòlit.

El Noia es va desfer del Mataró en la segona meitat (3-5) després d’un primer temps en què els maresmencs es van avançar en dues ocasions i van arribar al descans amb un 2-2. Xavi Costa va marcar dos gols de penal. En un duel de la zona baixa de la classificació el Lloret va guanyar per un mínim 0-1 a la pista del Vic. Un gol de Marc Gómez 10 minuts abans del final va donar la victòria als selvatans en un partit molt anivellat i important per als dos conjunts.

Els altres dos partits que es van disputar ahir van acabar amb empat i el mateix resultat: 2-2. L’Igualada es va avançar en dues ocasions contra el Caldes, el tercer, però els dos cops els visitants van empatar. En el descans es va arribar a un 1-1. En el Taradell-Calafell, els visitants es van situar en un 0-2 amb dos gols d’Eloi Mitjans però abans del descans els locals van empatar, i en la segona meitat no hi va haver cap gol.

El duel entre el Lleida i el Reus –quart contra cinquè– és el més destacat d’avui. El Barça, el líder, rep el Girona, i el segon, el Liceo, visita el Palafrugell.