OK Lliga

El Barça no afluixa contra el Girona amb gols dels vuit jugadors de pista (9-1)

El Barça va golejar el Garatge Plana Girona per 9-1 amb gols dels vuit jugadors de pista–només Bargalló va repetir– i amb Pablo Álvarez exclòs de la convocatòria i es manté al capdamunt de l’OK Lliga, amb sis punts de marge sobre el Liceo, que no va jugar. Els visitants, sense Pujol ni Mendes, que va sortir a forçar una blava, van aguantar molt bé fins al minut 15 (1-1) neutralitzant el gol de penal de Rodrigues amb un de Gurri, però els de Castro van trencar el partit abans del descans (4-1). Hélder Nunes, que va fer un gran gol a la mitja volta (2-1), va dur el nom de Quintana a la samarreta, en homenatge al porter cubà nacionalitzat portuguès del Porto d’handbol Alfredo Quintana, mort després de patir una aturada cardiorespiratòria. Rodrigues va dur un crespó negre.

Triomf del lleida

El Lleida Llista, per la seva banda, va derrotar el Reus Miró (2-1) amb gols de Cañellas i Oriol Vives, de penal, en el primer temps. Àlex Rodríguez, també de penal, va reduir diferències en el segon període en un partit que va escenificar la lluita per la quarta posició. El Lleida va aguantar amb 14 faltes els últims 6:32 de l’enfrontament.

El Palafrugell-Liceo es va suspendre dissabte al vespre pel contagi d’un jugador local que es troba en aïllament domiciliari. Seguint la normativa, també queda ajornat el Vendrell-Palafrugell de la pròxima jornada.

En els partits de dissabte, el Voltregà va golejar per 6-1 el Vendrell en un partit que es va decidir en la segona part, en què va marcar tres gols en els darrers 6 minuts. La primera meitat va ser més anivellada i es va arribar al descans amb un curt 2-1. Arnau Canal va marcar dos gols per als de Sant Hipòlit. El Noia es va desfer del Mataró en la segona meitat (3-5) després d’un primer temps en què els maresmencs es van avançar en dues ocasions i van arribar al descans amb un 2-2. Xavi Costa va marcar dos gols de penal. En un duel de la zona baixa de la classificació el Lloret, que surt de la zona de descens, va guanyar per un mínim 0-1 a la pista del Vic. Un gol de Marc Gómez 10 minuts abans del final va donar la victòria als selvatans en un partit molt anivellat i important per als dos conjunts.

Els altres dos partits van acabar amb empat i el mateix resultat: 2-2. L’Igualada es va avançar en dues ocasions contra el Caldes, el tercer, però els dos cops els visitants van empatar. En el descans es va arribar a un 1-1. En el Taradell-Calafell, els visitants es van situar en un 0-2 amb dos gols d’Eloi Mitjans però abans del descans els locals van empatar, i en la segona meitat no hi va haver cap gol.