OK Lliga

El Generali Palau s’assegura la seva plaça en el ‘play-off’ del títol de l’OK Lliga

Guanya per 2-5 al Cerdanyola, mentre que el Magic Studio Manlleu supera per 2-0 el Voltregà Stern Motor en el derbi osonenc

El Generali Palau es va assegurar la seva presencia en el play-off del títol de l’OK Lliga a falta de cinc jornades per finalitzar la segona fase al guanyar a la pista del Cerdanyola per 2-5. Les vallesanes sumen 25 punts i en tenen quinze més i l’average al seu favor respecte al cinquè i sisè classificats, el Voltregà Stern Motor i el Bigues i Riells, que estan empatats a 10 punts. El Palau va dominar al Cerdanyola des de l’inici (0-3 al descans), i Aina Florenza va marcar tres gols. En aquest grup del primer al vuitè, el Magic Studio Manlleu va derrotar el Voltregà en el derbi osonenc per 2-0 amb gols d’Ona Castellví i Anna Casarramona, de falta directe, en la segona meitat. El Bigues i Riells va perdre en la seva visita a la pista de las Rozas per 4-2 en un partit anivellat, mentre que el Sant Cugat va ser derrotat pel Telecable Gijón per 6-3, en un partit dominat per les asturianes des de l’inici, 5-1 al descans. Alba Ambrós va anotar tres gols, un de falta directe per les vallesanes.

L’Esneca Vila-sana està salvat

En el grup del descens, de la novena a la setzena posició, l’Esneca Vila-sana es va assegurar la permanència al guanyar per un ajustat 1-2 a la pista del Cuencas Mineras asturià. El conjunt del Pla d’Urgell suma 27 punts i en té 16 més que el quart, el Vilanova, que ocupa la primera plaça de descens, quan queden cinc jornades amb 15 punts per disputar.

El conjunt vilanoví va perdre a la pista de l’Alcorcón, un rival directe, per un ajustat 4-2 després de dominar la primera meitat i arribar amb un 0-2 al descans. El Garatge Plana Girona va superar clarament a l’Igualada femení per 7-3 i es va allunyar una mica més del descens. Al descans es va arribar amb un ajustat 2-1 però en la segona meitat les gironines es van distanciar. Laia Castro i Laura Vall van fer tres gols cada una.