OK Lliga

El Palau venç per la mínima (4-3) el Manlleu en el duel de favorits

El Cerdanyola guanya i, amb l’empat del Voltregà, fa un pas endavant cap el ‘play-off’

El Generali Palau va derrotar per un ajustat 4-3 el Magic Studio Manlleu i va ampliar més la seva avantatge en la primera posició del grup del primer al vuitè de l’OK Lliga femenina. El partit entre els dos últims campions i màxims favorits en aquesta edició, va ser molt anivellat i disputat, i es va arribar al descans amb un 3-3. En la segona part Laura Puigdueta va anotar el gol de la victòria a cinc minuts del final. Aina Florenza i Laura Puigdueta van fer dos gols cada una per les vallesanes, i per les osonenques van marcar Ona Castellví, dos gols, i Anna Casarramona.

En l’altre derbi català de la jornada el Sant Cugat va perdre a casa contra el Cerdanyola per un mínim 0-1. Joana Xicota va marcar l’únic gol del matx en la primera part. Amb aquesta victòria el Cerdanyola va fer un pas endavant per assegurar-se la quarta posició que dona dret a disputar el play-off pel títol. També el va beneficiar l’empat a casa del Voltregà Stern Motor (3-3) contra Las Rozas en un partit molt ajustat. Les de Sant Hipòlit estan ara a cinc punts del Cerdanyola i de poder lluitar pel títol. El Bigues i Riells va ser superat pel Telecable Gijón per 2-4. Marta Borrás va marcar els dos gols de les locals.

En el grup de descens el Vila-sana, que ja s’ha salvat, i el Garatge Plana Girona, que va segon, van empatar (2-2) en un duel on cada equip va dominar una part i es va arribar al descans amb un 2-0. Les gironines an empatar a sis minuts del final. El Vilanova es va situar en la tercera posició, plaça de permanència, després de guanyar per 1-0 el Borbolla, un rival directe. Un gol de Paola Pascual va donar tres punts importants a les vilanovines. El partit entre l’Igualada i l’Alcorcón es va ajornar i L’Areces va perdre per 2-5 contra el Cuencas Mineras.