OK Lliga

Els tres primers de l’OK Lliga guanyen amb solvència

El Barça no afluixa i es manté ferm al capdavant de l’OK Lliga quan ja s’han consumit 22 jornades gràcies a un triomf per 3-6 a la pista del Calafell Tot l’Any en un partit trepidant en què els locals van tenir esma per situar-se a nomes un gol en el segon temps en dues ocasions (2-3 i 3-4) am bels gols de Torné (2) i Gabarró de falta directa. Nunes (2), Panadero, Bargalló, Llorca i Alabart van marcar pels d’Edu Castro, que acumulen tretze victòries seguides.

El Liceo, que té un partit pendent a Palafrugell i és a 6 punts del Barça, no va fallar i va golejar el Lloret (9-1) amb els tres primers gols de Carballeira, que ja en du onze aquesta temporada. Els de Juan Copa van resoldre el partit en el primer temps: 5-0. El tercer, el Caldes, també va exposar damunt la pista els arguments que l’han dut al capdamunt i va golejar el sempre perillós Taradell (9-4). Rosa (3), per part local, i Crespo (3), pels visitants, van ser els jugadors més inspirats de cara a gol. Miras en va fer dos i sis jugadors del Caldes van foradar la porteria contrària en un exercici coral.

El Noia, per la seva banda, va celebrar el seu primer triomf en el remodelat Ateneu contra el Voltregà (5-4) en un partit anivellat i que no es va decidir fins al darrer minut. Ferrer va fer el gol de la victòria a 32 segons del final. Teixidó va marcar tres gols, dos de penal, pel Voltregà. Tres gols de Gelmà van donar una victòria treballada al Girona contra el Mataró (3-2) el dia que Ramon Benito o Marc Comalat van recuperar lesionats i sancionats.

Diumenge, el Lleida Llista va trobar a faltar el sancionat per acumulació de blaves Selva però se’n va sortir contra el Vic (4-3), que, sense Tirso, va plantar cara, avançant-se tres cops en el primer temps (2-3 a la mitja part). Els gols locals els van fer Andreu Tomàs (2), Di Benedetto i Cañellas. Pel Vic, van sucar Le Berre (2) i Sánchez. El Reus va derrotar l’Igualada Rigat per 5-2 –3-0 al descans– amb gols de Rodríguez, Salvat, Bancells, Castro i Giménez. Vives i Palau van marcar pels visitants.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)