OK Lliga

El Liceo no falla a Vic i segueix la persecució

Hoquei sobre patins. Empat trepidant i polèmic entre el Voltregà i el Girona (3-3)

El Deportivo Liceo no va fallar ahir a Vic i segueix viu empaitant el Barça en l’OK Lliga a set jornades del final del campionat. Dues accions al segon pal coronades per Adroher, Torres i Ciocale van penalitzar la bona primera part dels osonencs (0-3) i van deixar el partit coll amunt per als locals. Litus Sánchez va fer l’1-3 en el rebuig d’un penal, però de nou Ciocale, en una gran acció personal, va esvair dubtes (1-4).

El Voltregà Stern-Motor i el Garatge Plana Girona van jugar un partit trepidant (3-3). Els visitants, però, van marxar indignats per l’actuació arbitral. Amb 1-1, Gurri va marcar en una falta directa, però els col·legiats van considerar que la bola no havia entrat –la bola va rebotar dins de la porteria–, fet que va provocar les protestes de tota la banqueta gironina. El Voltregà es va avançar dos cops –1-0 i 3-2, Canal–i Rovira va fer el 2-2. Els gols del Girona els van fer Gelmà –l’1-1 – i Joseph: l’1-2 i el 3-3.