OK Lliga

Derbi molt anivellat

Hoquei sobre patins. El Palafrugell s’avança i el Girona empata a un minut de la fi

G. Plana Girona 2 Palafrugell 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Grau, Pujol i David Gelmà –equip inicial–; Joseph, Mendes, Palacín, Pastor i Coll.PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Ramon i Canet –equip inicial–; Borrell, Aldrich, Joan Gelmà i Pinsach.GOLS:0-1 (19’) Abeal. 1-1 (38’) Gurri. 1-2 (40’) Abeal. 2-2 (49’) Pujol.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Targeta blava a Grau (2) i a Joan Gelmà.FALTES:11 del Girona i 6 del Palafrugell. GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Grau, Pujol i David Gelmà –equip inicial–; Joseph, Mendes, Palacín, Pastor i Coll.PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Ramon i Canet –equip inicial–; Borrell, Aldrich, Joan Gelmà i Pinsach.GOLS:0-1 (19’) Abeal. 1-1 (38’) Gurri. 1-2 (40’) Abeal. 2-2 (49’) Pujol.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Targeta blava a Grau (2) i a Joan Gelmà.FALTES:11 del Girona i 6 del Palafrugell.

El Garatge Plana Girona i el Palafrugell van empatar un derbi molt disputat i anivellat i que va tenir una mica de públic a la graderia. Els empordanesos es van avançar dues vegades amb dos gols d’Abeal, i els gironins van empatar dos cops, amb gols de Gurri i Pujol, aquest darrer a falta de només un minut per al final. Els dos conjunts van tenir ocasions i van fer mèrits per emportar-se la victòria, però en els moments importants els dos porters –Llaverola i Luzón– van fer grans aturades i el derbi sempre es va mantenir ajustat.