OK Lliga

El Barça venç el Lleida en el primer partit amb públic

El Reus pateix contra el Mataró (3-4), que consuma el descens

El Barça va derrotar el Lleida per 6-2 en el primer partit al Palau amb públic del curs –350 espectadors– i fa camí cap al títol de l’OK Lliga. Hélder Nunes, per l’escaire, i Rodrigues, a la mitja volta, van encarrilar el partit i Rodrigues va repetir de penal (3-0). Andreu Tomàs va fer el 3-1 en una acció personal i Bargalló, amb un tret creuat, va establir el 4-1 abans del descans. El 5-1 de Bargalló, de falta directa en inferioritat, va sentenciar. Álvarez va rematar al segon pal el 6-1 una assistència genial de Bargalló. Tomàs va fer el 6-2. Àlex Rodríguez va salvar el Reus amb dos gols els últims minuts a Mataró contra del cuer (3-4), que consuma el descens. El Calafell va assaltar Palafrugell amb Mitjans (3) i Gabarró (3) desfermats.