OK Lliga

Per les jugades de la bola aturada

Hoquei patins

Palafrugell 4 Calafell Tot l’Any 8

PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Ramon i Canet –equip inicial–; Ceschin, Aldrich i Gelmà.CALAFELL TOT L’ANY:Xano, Xaus, torné, Mitjans i Gabarró –equip inicial–; Romeu, Palau, Pellizzari i Espinosa.GOLS:0-1 (1’) Mitjans. 0-2 (2’) Torné. 1-2 (8’) Ceschin. 1-3 (10’) Mitjans 2-3 (27’) Figa. 3-3 (28’) Figa (p.). 3-4 (28’) Gabarró (f.d.). 3-5 (31’) Mijans (p.). 3-6 (31’) Xaus. 3-7 (39’) Gabarró (f.d.). 4-7 (42’) Aldrich. 4-8 (42’) Gabarró (f.d.).ÀRBITRES:I. González i O. Pérez.FALTES:19 del Palafrugell i 16 del Calafell.

El Palafrugell va perdre a casa contra el Calafell per 4-8 en un partit que va estar marcat per les jugades de bola aturada. Els empordanesos van desaprofitar dos penals i dues faltes directes, mentre que els penedesencs van marcar un penal i tres faltes directes, les tres de Gabarró. Mitjans també va estar molt resolutiu en atac i va fer tres gols pels visitants. El Palafrugell va anivellar un 1-3 en contra en l’inici de la segona meitat, però, després, va encaixar tres gols en quatre minuts i el Calafell es va tornar a distanciar en el marcador i es va emportar una important victòria.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)