OK Lliga

El Palau s’encamina al primer lloc i el Girona s’assegura la permanència a l’Ok Lliga

Les vallesanes remunten a la pista del Telecable Gijón (4-6). Les gironines guanyen un rival directe per no baixar, el Vilanova (6-2)

En el grup del primer al vuitè de l’OK Lliga el Generali Palau es va apropar una mica més a finalitzar aquesta fase en el primer lloc al guanyar a la pista del Telecable Gijón per 4-6. Les vallesanes van remuntar un 4-0 de les asturianes i va destacar Mariona Colomer, de 18 anys, que va marcar quatre gols en una pista molt complicada. Mariona Colomer portava cinc gols en la lliga, i en va fer quatre de cop contra un rival que aspira al títol. El Cerdanyola va perdre a casa contra el Voltregà Stern Motor (0-2) en un duel directe per ocupar la quarta i darrera plaça del play-off pel títol. El Magic Studio Manlleu va derrotar per la mínima al Bigues i Riells (2-1) i el Sant Cugat va perdre per un curt 1-0 a la pista de Las Rozas.

En el grup del 9 al 16 on es juga la permanència, el Garatge Plana Girona es va assegurar continuar una temporada més a la màxima categoria. Les gironines van guanyar per 6-2 el Vilanova, que és el primer equip que ocupa plaça de descens. A falta de deus jornades van certificar la permanència. Laura Vall va marcar dos gols. L’Esneca Vila-sana, que ja fa setmanes que està salvat, va guanyar ala pista del Borbolla (1-3) i l’Igualada femení va ajornar el seu partit a la pista del Cuencas Mineras.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)