OK Lliga

El Vic, a tocar del descens

Hoquei sobre patins. La derrota en el derbi contra el Taradell (5-1) l’acosta a l’abisme. El Noia, el Reus i el Liceo guanyen en l’OK Lliga

La derrota del Vic en el derbi comarcal a la pista del Taradell (5-1) el va deixar a només un punt del descens de l’OK Lliga, quan encara li queden cinc partits per jugar. El conjunt osonenc és un club històric de la màxima categoria i hi ha jugat les últimes 31 temporades consecutives. El seu últim descens va ser la campanya 1988/89. El Taradell es va retrobar amb la victòria després de cinc partits sense guanyar. Va dominar des de l’inici i van destacar, amb dos gols, Dani Rodríguez i Víctor Crespo.

El Reus va golejar sense problemes el Voltregà per 5-0 en un partit en què es va avançar molt aviat i va sentenciar en la segona meitat. Àlex Rodríguez i Marc Julià van marcar dos gols cadascun. El Noia també es va desfer del Vendrell, però per un resultat més curt de 2-0. Els de Sant Sadurní van dominar més i van desaprofitar un penal i dues faltes directes. Roc Pujadas va fer els dos gols i Pol Manrubia va donar les dues assistències.

El Liceo continua sense cedir punts i perseguint el Barça, i va guanyar a la pista del Girona (1-3). Els gironins no van poder fer res davant el joc intens dels gallecs, que van marcar dols gols en deu segons i van sentenciar el partit. El Girona va tenir les seves ocasions, però només va marcar de penal al final. Avui tanca la jornada el Lleida-Mataró (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)