OK Lliga

Setmana blanca de recuperacions

Hoquei sobre patins. El Deportivo Liceo ha de vèncer avui el Vendrell i dissabte a la pista del Palafrugell per continuar tenint possibilitats d’arrabassar al Barça el títol de l’OK Lliga

L’OK Lliga viurà una setmana transcendent de recuperacions de partits suspesos. El cap de setmana estava previst de descans per jugar la final a set de la Europe Cup –amb cinc clubs catalans–, que finalment s’ha ajornat fins al 19 i 20 de juny. Sigui com vulgui, quatre dels nou duels pendents es jugaran entre avui i dimarts vinent. En clau de la lluita pel títol, el Deportivo Liceo juga avui al Vendrell, amb un màxim de 384 espectadors, el partit de la 24a jornada i dissabte a Palafrugell el de la 21a jornada. Si no falla, res no haurà canviat i continuarà aspirant a guanyar l’OK Lliga empaitant el Barça, amb només tres jornades al davant. Un error dels gallecs serviria el títol en safata de plata als blaugrana, que tenen set punts més. Les dues places de descens restants –el Mataró i el Vic ja han baixat– i les dues de promoció també estan en joc. La segona finestra serà els dies 15 i 16 de maig, amb la disputa de la final a quatre de la lliga europea i dos partits de moment programats. Encara no tenen data els dos suspesos aquest cap de setmana: Mataró-Igualada i Lloret-Caldes. Tampoc l’Igualada-Lleida (23a). Només quatre equips –Barça, Reus, Girona i Taradell– tenen la situació regularitzada i ho han jugat tot. El Lloret té tres partits pendents.

Avui
Vendrell - Liceo (24a) 20 h
Demà
Igualada - Lleida (23a) 20.15 h
Dissabte
Palafrugell - Liceo (21a) 20 h
Dimarts 4 de maig
Noia - Lloret (24a) 20 h
15 de maig
Vic - Vendrell (25a) 19 h
Calafell - Lloret (26a) 20 h
Caldes -Palafrugell (26a) 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)