OK Lliga

El Liceo venç el Caldes (2-3) i el Barça haurà d’esperar per guanyar l’OK Lliga

El Deportivo Liceo ha ajornar avui la celebració del Barça amb un triomf de prestigi a la pista del Recam Làser Caldes (2-3) que li permet seguir viu tècnicament en la lluita pel títol de l’OK Lliga, a quatre punts dels blaugrana quan en queden sis en joc. Els gols dels gallecs els han fet Roberto di Benedetto, Marc Grau i Dava Torres. Per part del Caldes, Ferran Rosa ha marcat l’1-2 i Sergi Miras el 2-3.

El Barça ha complert la seva part del tracte golejant el ja descendit Vic sense problemes per 12 -2 –4 de Bargalló, 3 de Rodrigues 2 de Llorca, 2 d’Álvarez i un d’Hélder Nunes–, però haurà d’esperar al dia 22 a la pista del Mataró per obtenir el seu vuitè títol consecutiu en una jornada, la penúltima de la competició, en què dependrà exclusivament d’ell mateix per certificar la seva hegemonia. Un triomf a la pista maresmenca segellarà el títol blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)