OK Lliga

El Barça serà avui campió si venç

Hoquei sobre patins. El líder indiscutible de l’OK Lliga visita el Mataró (20 h), que ja fa setmanes que ha baixat. El Lloret ha de guanyar el Lleida Llista per no consumar el descens

El Barça serà avui campió de l’OK Lliga per vuitena temporada seguida si venç al Mataró, conjunt que ja fa unes quantes jornades que ha descendit. L’equip blaugrana té quatre punts de marge sobre el Liceo quan falten només dues jornades per al final del campionat.

Per fi, la lliga està regularitzada i els càlculs previs abans de les dues darreres jornades d’horari unificat ja són faves comptades. Per exemple, el Lloret ha de vèncer avui a casa el Lleida si vol seguir viu. Els de la terra ferma, facin el que facin en les dues jornades, seran cinquens, arrodonint una gran temporada. El Girona i el Calafell segellaran la permanència matemàtica si guanyen en un curs en què els quatre últims baixen i l’onzè i el dotzè hauran de jugar la promoció. El Palafrugell, que té dos punts més que l’Igualada –11è–, rep els anoiencs a casa. Si venç estarà salvat. Si no, caldrà esperar a la darrera jornada. Els altres dos equips que lluiten per evitar el descens directe amb el Lloret són el Vendrell i el Taradell. Els penedesencs, en zona de promoció, reben el Caldes, que lluita pel tercer lloc amb el Reus. El Taradell viatja a Sant Hipòlit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)