OK Lliga

Vuitè títol consecutiu

Hoquei sobre patins. El Barça compleix el pronòstic, guanya el Mataró amb una golejada (0-15) i és el campió de l’OK Lliga quan encara falta una jornada per al final

El Barça va revalidar una vegada més el títol de l’OK Lliga i ja en són vuit de consecutius, després de golejar a la pista del Mataró, el cuer ja descendit, per un còmode 0-15, la golejada més àmplia de la temporada. Els blaugrana van sumar el seu 32è campionat de la màxima categoria. A dues jornades del final el Barça depenia d’ell mateix i va fer el que s’esperava. Amb 80 punts supera per quatre el Liceo (76) quan només queden tres punts per disputar-se. Cinc gols de Sergi Llorca, tres de Pau Bargalló, dos de Matías Pascual i Sergi Panadero, i un de Nil Roca, Ignacio Alabart i Hélder Nunes van certificar la victòria i el títol.

El Barça ha complert els pronòstics i les expectatives, i ha rendibilitzat la qualitat i la profunditat de la seva plantilla, amb onze fitxes i un descart per jornada per primera vegada en la seva història. Es va veure en una situació delicada quan va cedir cinc punts en els primers compassos de la competició, però va ressorgir amb enteresa. Primer va caure a casa contra el Deportivo Liceo (3-4) i després el Reus Miró li va esgarrapar un empat (3-3) també al tradicionalment inexpugnable Palau. La resposta del grup d’Edu Castro va ser expeditiva, amb 14 triomfs seguits, incloent-hi l’assalt a Riazor (3-7) guanyant l’average particular en un exercici d’autoritat. La ratxa victoriosa es va acabar a la pista del Reus (1-1), l’únic equip de la lliga al qual no ha guanyat aquest curs en la lliga. La fiabilitat blaugrana combinada amb els errors del Liceo amb la derrota a Taradell, escenari en què ja s’havia estimbat el curs anterior, i a la pista del Vendrell, han permès segellar el títol.

EL TOTAL

32
títols de lliga
ha aconseguit el Barça en la màxima categoria, en la divisió d’honor i l’OK Lliga

El Lloret empata, però no és suficient i baixa

En aquesta penúltima jornada de l’OK Lliga el Lloret va perdre la categoria tot i l’empat que va aconseguir contra el Lleida (4-4). L’empat (1-1) del Vendrell a casa contra el Caldes va perjudicar els lloretencs, que han dit adeu a la màxima categoria. Els vendrellencs mantenen la lluita per no baixar directament i poder jugar la promoció. Amb aquest empat el Caldes es va situar en la tercera posició, ja que el Reus, el seu gran rival, va perdre a la pista del Liceo (6-2). El Voltregà es va assegurar la permanència amb la seva victòria contra el Taradell (5-2) en el derbi osonenc. El Taradell encara no ha baixat i com a molt podria entrar en la promoció. L’Igualada va aconseguir sortir de les places de promoció gràcies a la victòria a la pista del Palafrugell (0-3), que va ser el que hi va entrar. El Girona encara no està salvat en empatar (1-1) contra el Vic. El Noia va guanyar el Calafell (4-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)