Lliga Catalana

Lleida-Reus i Barça-Noia són les semifinals de la lliga catalana Frit Ravich

Es disputaran divendres a Sant Hipòlit de Voltregà

El Barça i el Noia Freixenet (19 h), i el Lleida Llista i el Reus Virginias (21 h) disputaran divendres les dues semifinals de la lliga catalana Frit Ravich. Els blaugrana, els campions, i els de Sant Sadurní, finalistes de l’última edició, es van classificar ahir i avui ho han fet els lleidatans i els reusencs.

El Lleida Llista ha derrotat per 2-5 el Parlem Calafell en un partit molt disputat i que no s’ha decidit fins els darrers sis minuts. Els lleidatans s’han avançat, però s’ha arribat al descans amb un 2-1. En els primers minuts de la segona meitat el Lleida ha donat la volta al partit amb dos gols seguits i en els darrers minuts ha sentenciat. Sergi Folguera (2), Andreu Tomàs, Oriol Vives i Jordi Badia van marcar pel Lleida, i Martí Gabarró i Arnau Xaus pel Calafell.

Els Reus ha superat per un curt 1-0 a l’Igualada en un partit anivellat i en que els dos equips han estat millor en defensa que en atac, tot i que han disposat de clares ocasions. L’únic gol del partit l’ha marcar Raúl Marín de penal a 11 segons del descans.

En la primera jornada de quarts de final el Barça va golejar a l’amfitrió, el Voltregà Stern Motor per 6-0, mentre que el Noia Freixenet va derrotar per 6-2 el Corredor Mató Palafrugell. La final de la lliga catalana Frit Ravich es jugarà diumenge a la una del migdia.

Quarts de final.
Barça - Voltregà 6 - 0
Noia - Palafrugell 6 - 2
Quarts de final.
Calafell - Lleida 2 - 5
Reus - Igualada 1 - 0
Semifinal. Demà
Barça - Noia 19 h
Lleida - Reus 21 h
Final. Diumenge 5
Els dos guanyadors 13 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)