Lliga Catalana

El Barça i el Lleida jugaran la final de la lliga catalana Frit Ravich

Els blaugrana han derrotat el Noia per 8-1 i els lleidatans han superat el Reus en les faltes directes (2-2 i 2-1)

El Barça i el Lleida Llista jugaran la final de la lliga catalana Frit Ravich després d’imposar-se en les semifinals que s’han disputat avui. Els blaugrana han sigut superiors al noia i l’han golejat per 8-1, mentre que els lleidatans han derrotat el Reus Virginias en les faltes directes per 2-1 i 2-1. La final es jugarà diumenge a la una del migdia.

La primera semifinal entre el Barça i el Noia ha tingut uns primers quinze minuts molts disputats amb els dos equips fent un gran joc, creant ocasions i marcant gols. Els blaugrana però, amb dos gols en un minut a poc del descans, han arribat a la mitja part amb un clar 5-1. La segona meitat ha estat completament dominada pel Barça i ha completat la golejada. Pau Bargalló (2), Nunes (2), Pascual, Rodrigues, Nil Roca i Llenas han marcat pel Barça i Costa ho ha fet pel Noia.

La segona semifinal entre el Lleida llista i el Reus Virginias ha sigut molt anivellada i amb moltes alternatives en el joc i també en el marcador, i després de l’empat a dos gols en el temps reglamentari la victòria del Lleida i la classificació per la final s’ha decidit en les faltes directes. Al descans s’ha arribat amb l’1-1 i al final del partit amb el 2-2. Folguera i Cañellas han marcat pels lleidatans i Compagno els dos gols del Reus. En les faltes directes ha marcat Julià pel Reus, ha empatat Vives pel Lleida i Tomàs ha sentenciat.