Lliga Catalana

La final serà Barça-Lleida

Hoquei patins. Els blaugrana derroten clarament el Noia Freixenet en la primera semifinal de la lliga catalana Frit Ravich, i els lleidatans eliminen el Reus Virginias en les faltes directes

Lleida 2 (2) Reus Virginias 2 (1)

LLEIDA LLISTA:Serra, Cañellas, Tomàs, Vives i Badia –equip inicial–; Selva, Folguera, Duch, Escolà i Tarazaga.REUS DEPORTIU VIRGINIAS:Ballart, Giménez, Rojas, Marín i Julià –quip inicial–; Compagno, Castro, Gelmà, Salvat i Zapater.GOLS:1-0 (12’) Folguera. 1-1 (19’) Compagno. 1-2 (36’) Compagno. 2-2 (37’) Cañellas. Faltes directes: 0-1 Julià. 1-1 Vives. 2-1 Tomàs.ÀRBITRES:J. Nicolás i I. González.FALTES:9 del Lleida i 13 del Reus.

Barça 8 Noia Freixenet 1

BARÇA:Egurrola, Pascual, Alabart, Pau Bargalló i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Nil Roca, Nunes, Llenas i Sergi Fernández.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Jordi Bargalló, Mitjans, Esteller i Pujadas –equip inicial–; Costa, Salvadó, Joseph, Montserrat i Blai Roca.GOLS:1-0 (7’) Pau Bargalló. 1-1 (8’) Costa. 2-1 (9’) Nunes, de penal. 3-1 (15’) Nunes. 4-1 (23’) Pascual. 5-1 (24’) Pau Bargalló. 6-1 (29’) Rodrigues. 7-1 (35’) Nil Roca, de penal. 8-1 (44’) Llenas.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Calonge. Van mostrar targeta blava a Costa.FALTES:17 del Barça i 11 del Noia.

El Barça i el Lleida Llista es van classificar per a la final de la lliga catalana Frit Ravich i ho van fer d’una manera molt diferent. Els blaugrana van golejar el Noia Freixenet per 8-1 i els lleidatans van superar el Reus Deportiu Virginas en els llançaments de faltes directes per 2-1 després del 2-2 al final del temps reglamentari. Demà disputaran la final a la una del migdia.

El Barça i el Noia van jugar un primer quart d’hora molt intens, amb ocasions i gols dels dos equips, però a poc del descans els blaugrana van marcar dos gols en un minut i es va arribar a la mitja part amb un 5-1. En la segona van completar la golejada.

La segona semifinal, entre el Lleida i el Reus, va ser molt més anivellada, disputada i amb alternatives. Els lleidatans es van avançar i els reusencs van empatar abans del descans. En la segona part va ser a la inversa i es va arribar al final del partit amb un 2-2. En les faltes directes el Reus es va avançar amb Julià, i Vives va empatar. En la setena tanda Tomàs va marcar el gol de la classificació per a la final.