Lliga Catalana

El Barça imposa el seu poder ofensiu contra el Lleida en la final (8-2)

Els blaugrana sumen el seu vuitè títol, el quart consecutiu, en un festival ofensiu en la segona part a Sant Hipòlit

Barça 8 Lleida Llista 2

BARÇA:Sergi Fernández, Ignasi Alabart, Matías Pascual, Pau Bargalló, João Rodrigues –cinc inicial–, Helder Nunes, Sergi Panadero, Nil Roca i Uri Llenas.LLEIDA LLISTA BLAVA:Serra, Folguera, Cañellas, Oriol Vives, Andreu Tomàs –cinc inicial–, Jepi Selva, Sergi Duch, Jordi Badia i Gerard Escolà.GOLS:0-1 (3’) Andreu Tomàs. 1-1 (10’) Panadero. 2-1 (18’) Helder Nunes. 2-2 (22’) Andreu Tomàs. 3-2 (27’) Matías Pascual. 4-2 (31’) João Rodrigues. 5-2 (39’) Nunes. 6-2 (39’) Matías Pascual, de falta directa. 7-2 (43’) Panadero. 8-2 (48’) Pau Bargalló, de falta directa.PÚBLIC:Més de mitja entrada al pavelló Victòria Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà.

El Barça ha sumat la seva vuitena lliga catalana Frit Ravich, la quarta seguida, després de tombar en la final el Lleida Llista en un partit desigual en què els d’Albert Folguera han resistit en el primer temps (2-2) però que han acabat cedit davant el vendaval ofensiu dels d’Edu Castro en la segona part. Abans de la final s’ha guardat un emotiu minut de silenci per a Ramon Basiana.

El partit ha començat amb un intercanvi de cops a cada porteria. En la segona contra els lleidatans han clavat el 0-1 en una jugada molt ben definida pel capità, Andreu Tomàs. El Barça ha posat tota la seva maquinària ofensiva a treballar però ha tingut problemes en el replegament defensiu i això donat vida al Lleida, que ha trobat espais per trenar bones accions, tot i que la seva supervivència ha estat en mans d’un extraordinari Martí Serra (18 aturades en el primer temps).

Una recuperació de Bargalló amb passada de la mort a Panadero ha acabat amb l’empat. El Barça ha continuat manant però el Lleida també ha perdonat alguna jugada clara. El domini blaugrana s’ha traduït finalment en el 2-1 iniciat en una acció de joc estàtic de Panadero, que ha trobat Nunes sol davant del porter. El Barça, amb Alabart i Bargalló apareixent a tot arreu, ha continuat cercant el gol de forma constant deixant la rereguarda descoberta. Jepi Selva ho ha vist i ha enviat una bola d’or a Tomàs, que ha definit de forma brillant per fer el 2-2.

El segon temps ha començat amb un golàs de Pascual, que amb una mitja volta de ballarí ha trobat l’espai necessari per clavar la bola a l’escaire. El Lleida ha pujat les línies i ha rebut la seva pròpia medecina. Passada llarga a Rodrigues, i el portuguès, pinta la final de blaugrana. El Lleida no ha perdut la fe i ha posat a prova Sergi Fernández, que ho ha aturat tot. A l’altra banda, en canvi, Nunes ha aprofitat la seva primera superioritat numèrica per deixar el partit llest amb un xut creuat. A partir de llavors, queixes del Lleida per l’arbitratge i lluïment dels blaugrana –que van atonyinar el Noia a les semifinals (8-1)– fins el moment de recollir la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)