OK Lliga

El triomf del Reus a Igualada li permet ser el primer líder de l’OK Lliga

El triomf per 3-6 dissabte a la pista de l’Igualada Rigat amb un trio de gols de Marc Julià ha permès al Reus Virginias convertir-se en el primer líder de la Parlem OK Lliga 2021/22. Gerard Riba, Marc Palau i Ton Baliu van fer els gols dels locals, que es van avançar per 3-2. També van sucar pel Reus Raül Marín, David Gelmà i Joan Salvat. A les graderies, van ser detinguts membres d’una penya seguidora del club roig-i-negre, que se’n va desmarcar ràpidament en un comunicat: “El Reus Deportiu lamenta els fets ocorreguts a la grada on hi havia ubicada una de les penyes roig-i-negres en el partit davant l’Igualada HC, i se’n desmarca totalment”.

El Barça, el vigent campió va patir per batre a domicili el sempre combatiu Voltregà Stern Motor (2-3). Un gol de Pau Bargalló a cinc minuts del final va resoldre el partit. El sadurninenc va lluir amb un doblet i Ignacio Alabart va fer l’altre. Per part local va marcar Gerard Teixidó (2).

El Martinelia Manlleu es va estrenar amb triomf davant l’Alcobendas (6-4) en un duel d’equips acabats de pujar. Els gols dels osonencs els van fer biel Pujadas (3), l’heroi local, Pol Franci (2) i Dídac Alonso. El Corredor Mató Palafrugell-Noia Freixenet va acabar amb taules (2-2). Sergi Canet (2), pr part empordanesa i Roc Pujadas i Eloi Mitjans, pels anoiencs, van marcar.

Divendres, el Calafell no va passar de l’empat a cas contra l’Alcoi, l’altre equip acabat de pujar (4-4). Els penedesencs no van saber aturar l’asturià Gonzalo Pérez (4), que es converteix en el líder dels golejadors. Jordi Ferrer (2), Humberto Mendes i Arnau Xaus van salvar els mobles. Xano Edo va aturar una directa a 20 segons del final.

En el darrer partit de la jornada al marge de l’ajornat Lleida-Liceo, el nou Girona, amb moltes cares noves, ha remuntat aquest tarda un gol advers i inicia el curs amb un triomf de prestigi per 2-1 contra el Caldes, tercer la temporada passada, amb dos gols de Gerard Pujol. El davanter ha empatar aixecant i picant tot just segons després de quedar estabornit per un cop a la cara. En el segon temps, ha sentenciar amb un cacau exterior. El porter Llaverola també ha estat clau aturant una directa i un penal. El Girona no va transformar tres directes –Pujol (2) i Rovira–i un penal –Pujol– davant d’un Gerard Camps inspirat en la bola aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)