OK Lliga

El Barça fa de líder a Reus

Hoquei sobre patins. L’equip de Castro se sobreposa a un inici costerut en una primera part de molt de nivell i remata el rival en la segona

Reus 3 Barça 8

REUS VIRGINIAS:Ballart, Marín, Julià, Castro i Compagno -equip inicial-; Rojas, Salvat, Giménez i Gelmà.BARÇA:Fernández, Alabart, Pascual, Bargalló i Rodrigues -equip inicial-; Héldez Nunes, Roca Llorca i Pascual.GOLS:1-0 (1’) Marín, de penal. 1-1 (2’) Bargalló. 2-1 (7’) Julià. 2-2 (16’) Bargalló. 2-3 (17’) Pascual. 3-3 (20’) Marín. 3-4 (32’) Alabart. 3-5 (32’) Hélder. 3-6 () Ropdrigues. 3-7 (42’) Roca. 3-8 (49’) Rodrigues.ÀRBITRES:I. González i J. Sánchez. Blaves a Compagno, Castro, Julià, Marín i Roca.FALTES:10 del Reus i 17 del Barça.

El Barça va exercir de líder ahir a Reus amb un triomf treballat que el deixa sol al capdamunt de l’OK Lliga, sense haver cedit encara cap punt. Edu Castro va recuperar els dos lesionats –Sergi Fernández i Sergi Panadero– i l’equip va respondre a les dificultats que li va generar el Reus, sobretot en els primers 25 minuts. La primera part, de fet, va ser senzillament espectacular, tant pel ritme com pels continus cops que van intercanviar els dos equips. Gol de penal de Marín al cap de 30 segons i empat de Bargalló, que va entrar fins a la cuina en una acció fabulosa tot seguit (1-1). Julià, al pal curt, va fer el 2-1 i Bargalló va empatar de nou. Pascual va avançar per primer cop el Barça amb un cacau exterior en superioritat –blava a Compagno per haver protestat– i Marín, engaltant al vol, va fer el 3-3.

El Barça va canviar el clàssic en 15 segons del segon temps, amb un gol d’Alabart i un altre, precedit per una jugada molt protestada, d’Hélder Nunes en l’un contra un. El 3-6 de falta directa de Rodrigues va acabar de sentenciar. El partit va estar aturat pel llançament d’una moneda per part d’un aficionat.

El Noia, per la seva banda, va esgarrapar un punt de la pista del Lleida (6-6) amb un gol de Mitjans de falta directa –10a local– a 3:11 del final. El Lleida va marxar dos cops de dos gols (3-1 i 5-3), però els de Pere Varias van reaccionar. Els gols dels locals els van fer Vives, Bruno di Benedetto i el jove Duch (2). Per part visitant, Jordi Bargalló (2) va fer els seus primers gols en el retorn a la competició –es va perdre les dues primeres jornades per lesió–, que es van afegir al doblet de Mitjans i als gols de Costa i Pujadas.

El Caldes, per la seva banda, va esgarrapar un empat a la pista del Voltregà (2-2). Rovira va avançar els visitants i Teixidó va empatar de falta directa (1-1). Palazón, a 2:51del final, va fer el 2-1, però Rovira, aixecant i picant en un contraatac, va fer el 2-2 1:28 del final.