OK Lliga

El Barça i el Lleida no afluixen en l’OK Lliga i el Noia Freixenet se sobreposa a les baixes

El Barça, el líder de la Parlem OK Lliga, es va imposar per 1-3 a la pista del Recam Làser Caldes, un inesperat cuer que encara no ha guanyat cap partit en les sis primeres jornades i és cuer, una trajectòria que contrasta amb el tercer lloc que va obtenir el curs passat. Pels blaugrana, que duen 6/6, van marcar Bargalló (2) i Llorca, mentre que Cristian Rodríguez va marcar l’1-2 a l’inici del segon temps.

El Noia Freixenet, per la seva banda, va sumar contra el Voltregà Stern-Motor (3-2) la tercera victòria consecutiva en un partit molt complicat sobreposant-se a les baixes des Mitjans i Ballart per lesió i de Costa, que encara no ha rebut la sanció per la vermella a Calafell, i s’ha enlairat fins al quart lloc de l’OK Lliga. Roc Pujadas va marcar els tres gols dels sadurninencs, mentre que Molas i Teixidó van fer els dels osonencs.

El Reus Virginias va perdre per la mínima a la pista del Liceo (4-3) un partit que dominava per 2-3. Va encaixar dos gols de Grau en els últims deu minuts. Els gols roig-i-negres els van fer Rojas, Compagno i Giménez.

L’Igualada Rigat va aconseguir una treballada victòria a la pista de l’Alcobendas (1-4), on Riba va destacar amb dos gols i Cantero i el jove de 18 anys Nil Cervera van fer els altres dos. El porter Elagi Deitg va tornar sota els pals. El mateix resultat d’1-4 va aconseguir el Parlem Calafell en la visita a la pista del Martinelia Manlleu, rescabalant-se de la derrota a casa contra el Noia de la jornada anterior. Gabarró va fer dos gols de falta directa i Escala i Miras van arrodonir el triomf. Navarro va fer el del Manlleu.

El Corredor Mató Palafrugell, pèr la seva banda, va perdre per 4-1 en la visita a Alcoi amb gol de Sergi Canet, que segueix fidel a la seva cita amb el gol des que ha començat el curs i ja en du 12 amb els quals és el pitxitxi de la competició.

En el darrer partit de la jornada jugat aquesta tarda, el Lleida Llista ha superat el Garatge Plana Girona per 4-1 en la repetició de la semifinal de l’Europe Cup jugada el juny passat a Andorra en la qual els de la Terra Ferma van obtenir el títol. L’equip local, amb gols de Selva (2), Vives i Tomàs, s’ha endut un partit intens i en què els gironins han plantat cara en el retorn de Pelicano, fitxat aquesta setmana. El gol de l’equip de Benito i Comalat l’ha fet Rovira en superiorat (1-1). El Girona ha estat sempre din del partit però li ha faltar pólvora. El conjunt d’Albert Folguera és tercer i fa un gran curs. Els gironins són penúltims acumulen quatre derrotes

Pel que fa a la setena jornada, tres partits s’avancen a dimecres a les 21h –Igualada-Noia; Voltregà-Manlleu i Calafell-Lleida– perquè el cap de setmana vinent comença l’Europe Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)