OK Lliga

El Martinelia Manlleu suma la seva desena victòria en deu partits

El Gartage Plana Girona ha aconseguit el seu primer punt

El Martinelia Manlleu, el líder de l’OK Lliga, ha derrotat per 4-0 el Lidergrup Mataró amb gols de Díez (2), Anglada i Castellví i ja suma 10 victòries en 10 partits i és l’únic equip que continua invicte. El Vilasana, segon a tres punts, ha guanyat a la pista del Ferníe Energía Cerdanyola (3-5) amb gols de Victòria Porta (2), Maria Porta, Felamini i Agudo. Per les locals han marcat Solé, Gutiérrez i Xicota. Al descans el partit estava empatat a dos gols.

El Generali Palau, tercer, ha superat a l’Igualada Femení Guzmán (4-2) en la segona meitat amb gols de Florenza (2), Fontdeglòria i Colomer. Herrera i Ramon han marcat per les de l’Anoia. El Voltregà Stern Motor s’ha retrobat amb la victòria i s’ha imposat per 0-2 a la pista del Vilanova. Per les osonenques han marcat Ferrón i Bosch. El Garatge Plana Girona ha sumat el seu primer punts gràcies a l’empat (1-1) que ha aconseguit a la pista de Las Rozas, amb un gol de Monge a un minut del final. En aquesta desena jornada de l’Ok Lliga femenina s’han ajornat dos partits, el Telecable-Bigues i Riells i el Liceo-Sant Cugat