OK Lliga

El Generali Palau suma la seva setena victòria consecutiva

Ha derrotat per 3-0 l’Orkla Bigues i Riells i se situa segon en una jornada on els dos primers no disputen els seus partits

El Generali Palau ha sumat la seva setena victòria de manera consecutiva a l’OK Lliga femenina al derrotar per 3-0 l’Orkla Bigues i Riells. Després de l’1-0 al descans amb gol de Laura Puigdueta, el triomf s’ha consolidat en la segona meitat amb dianes d’Aina Florenza i Berta Busquets en els darrers sis minuts. El Palau s’ha situat en la segona posició aprofitant que els dos primers no han jugat perquè el Cerdanyola Ferníe Energía-Mertinelia Manlleu i el Las Roza-Vila-sana han estat ajornats.

El Voltregà Stern Motor ha encadenat el tercer triomf en imposar-se per 4-1 al Sant Cugat. Al descans s’ha arribat amb un empat (1-1) i en la segona meitat les osonenques s’han distanciat. Aina Arxé ha marcat 3 gols, i Berta Tarrida l’altre gol del Voltregà, mentre que Laura Porta ha fet el gol del Sant Cugat. L’Igualada Femení Grupo Guzman ha remuntat a la pista del Deportivo Liceo i s’ha imposat per 3-4. El conjunt gallec s’ha avançat amb un 3-1 i en els darrers vuit minuts les igualadines han donat la volta al partit. Carolina Herrera ha fet 2 gols i Aida Mas i Patricia Miret 1 per l’Igualada, i pel Liceo han marcat Adriana Soto (2) i Alba Garrote.

El Vilanova s’ha imposat al Garatge Plana Girona en el duel de la zona baixa de la classificacióper 6-1 en un partit que ha dominat des de l’inici. Blanca Angrill i Marina Asensi ha fet 2 gols cada una, i Maria Cordoba i Paola Pascual 1. L’únic gol de les gironines l’ha anotat Julia Canal. Finalment el Lidergrip Mataró ha caigut a casa per 3-6 contra el Telecable Gijón. La primera part ha sigut més anivellada (2-3) i en la segona s’han imposat les asturianes. Gal·la Solé, Olga Juanola i Aina Lleonart han marcat per les mataronines, mentre que pel Telecable Sara Roces ha fet 2 gols, i han completat el resultat amb 1 gol cada una Natasha Lee, Marta Piquero, Rebeca González i Daira Carrera.