OK Lliga

El Barça suma la setzena victòria contra un Reus Virginias molt lluitador (6-2)

Els roig-i-negres s’han mantingut dins del partit fins els darrers sis minuts

El Barça ha sumat la seva setzena victòria de manera consecutiva en l’OK Lliga (6-2) contra un Reus Virginias lluitador i que només ha cedit en els darrers sis minuts on ha encaixat tres gols. Els blaugrana s’han avançat amb un 3-0, amb gols de pau bargalló de falta directa i dos de Nil Roca, però Sergi Aragonès ha fet el 3-1 a un minut del descans i Raúl Marín ha disposat d’una falta directe a pocs segons, que Sergi Fernández ha aturat.

En l’inici de la segona meitat Raúl Marín ha fet el 3-2 i el Reus ha disposat de dues faltes directes per empatar, però Sergi Fernández, amb una gran actuació les ha aturat. En els darrers sis minuts els blaugrana s’han imposat amb gols de Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Sergi Panadero, aquest en els darrers segons.