OK Lliga

Bona feina sense premi

Hoquei patins.

Lleida 1 Palafrugell 0

FINQUES PRATS LLEIDA:Serra, Bruno, Cañellas, Vives i Badia -equip inicial-; Selva, Duch i Folguera.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet -inicial-; Ramon, Ruiz i Candamio.GOLS:1-0 (43’) Vives.ÀRBITRES:E. Rivas i C. Molines.FALTES:11 del Lleida i 2 del Palafr..

El Corredor Mató Palafrugell no va apuntalar ahir a Lleida la seva reacció per culpa d’un gol de Vives al segon pal molt protestat perquè els empordanesos consideraven que no va entrar. L’equip de Xevi Garcia va defensar amb ordre i va perdonar en el contraatac i també en una directa. Abans, Vives va llançar expressament un penal a fora (17’) en un gest d’esportivitat perquè Figa l’havia comès involuntàriament des del terra en rebre un cop de bola. Canet (41’) va disposar d’una directa –10 falta– però Serra va aturar el seu tir a un sol toc. El Palafrugell va atacar sense porter a 1:12 del final i va fer perill però tampoc no va marcar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)