OK Lliga

El Palafrugell no pot frenar l’efervescent Alcoi

Hoquei patins. L’equip local malbarata dues faltes directes i un penal

Palafrugell 2 Alcoi 3

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet -equip inicial-; Ramon, Ruiz i Candamio.PAS ALCOI:M. Grau, Formatjé, Cañellas, Morales i Pérez -equip inicial-; Domínguez, Baieli, M. Grau i Cantó.GOLS:0-1 (10’) Formatjé, de falta directa. 1.1 (30’) Ceschin. 2-1 (31’) Ceschin. 2-2 (44’) Domínguez. 2-3 (46’) Formatjém, de falta directa.ÀRBITRES:J. Sánchez i L. Mier.FALTES:10 del Palafrugell i 8 de l’Alcoi.

El Corredor Mató Palafrugell va perdre contra l’Alcoi una bona oportunitat de puntuar. El conjunt alcoià venia d’esgarrapar un gran empat contra el Barça i va saber aprofitar millor les seves oportunitats, amb 2/2 en les faltes directes executades per Formatjé. D’entrada, però, Puigbí va aturar un penal a Gonzalo Pérez (4’). Formatjé va avançar l’Alcoi de falta directa. Ceshin, amb dos gols seguits, va generar il·lusió, però l’encert visitant va acabar decantant la balança. El Palafrugell va malbaratar dues directes i un penal.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)