Més hoquei

El Voltregà denuncia l’agressió a un dels seus jugadors en el partit contra el Piera de nacional catalana

El Piera lamenta i rebutja el que ha succeït i diu que estudiarà les decisions a prendre

El CP Voltregà ha denunciat l’agressió patida pel jugador David Martí del seu equip Voltregà-Masies en el partit de nacional catalana a la pista del HC Piera per part d’un jugador local. El conjunt osonenc ha fet pública una nota en que explica que el jugador va necessitar ser intervingut a l’hospital d’Igualada. Els jugadors del Voltregà-Masies es van negar a continuar jugant el partit qua anava 3-0, i van abandonar la pista i el partit es va suspendre. Al jugador David Martí l’hi han posat 17 punts de sutura al llavi i te tres dents afectades.

En el comunicat el CP Voltregà expressa el seu rebuig a la violència i demana a la federació catalana que emprengui les accions necessàries per eradicar qualsevol tipus de violència.

El HC Piera també ha fet un comunicat en el que lamenta i rebutja enèrgicament el que ha succeït en el partit i desitja una ràpida recuperació al jugador. El club pierenc diu que estudiarà dilluns les decisions a prendre al respecte, i afirma que es posa a disposició del Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)