OK Lliga

Ton Baliu, capità de l’Igualada, anuncia que es retirarà al final de la temporada

L’igualadí te 33 anys i en fa 28 que va començar a jugar a l’hoquei

Ton Baliu, el capità de l’Igualada de l’OK Lliga, ha anunciar en les xarxes socials que es retirarà al final d’aquesta temporada. L’igualadí de 33 anys ha explicat que deixa l’hoquei sobre patins després de més de 28 anys en que ha sigut molt feliç practicant aquest esport. Penja els patins perquè ja no està motivat per seguir, i també afirma que no pot més i que no és feliç jugant i no es diverteix com havia fet sempre. També ha donat les gràcies al seu club de tota la vida, l’Igualada HC, al Porto, on va jugar dues temporades i als familiars i amics que ha fet en el món de l’hoquei sobre patins.

Ton Baliu va començar a jugar als cinc anys en els equips de base i la temporada 2007/08 ja estava en el primer equip de l’Igualada. Sempre ha jugat en l’equip de la seva ciutat menys les dues temporada (2016/17 i 2017/18) que va militar en el Porto portuguès amb el que va guanyar una lliga, dues copes i va ser subcampió de la lliga europea. També ha format part de la selecció espanyola essent subcampió mundial i subcampió europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)