Copa

El Noia-Barça està servit

Hoquei sobre patins. Copa masculina. Els sadurninencs es desfan de l’Alcoi amb un Xus imperial i els blaugrana remunten contra el Caldes

Noia Freixenet 4 Pas Alcoi 2

NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Costa, Bargalló i Mitjans -equip inciial-; Pujadas, Salvadó i Ballart.PAS ALCOI:Grau, Formatjé, Cañellas, Morales i Gonzalo -equip inicial-; Domínguez, Baieli i Seguí.GOLS:1-0 (4’) Esteller. 2-0 (9’) Bargalló. 3-0 (21’) Mitjans. 4-0 (29’) Pujadas.ÀRBITRES:S. Mayor i J. Iglesias. Blaves a Costa, Bargalló i Cañellas.FALTES:8 el Noia i 9 l’Alcoi.

Barça 5 Caldes 2

BARÇA:Egurrola, Alabart, Bargalló, Panadero i Rodrigues -equip inicial-; Pascual, Llorca, Roca i Fernández (ps).RECAM LÀSER CALDES:Camps, Ricart, Rovira, A. Acsensi i Rodríguez -inical-; Gurri, Rosa, Borja i Blanqué.GOLS:0-1 (3`) Ricart.1-1 (12’) Bargalló, de falta directa. 2-1 (27’) Llorca. 3-1 (28’) Roca. 4-1 (36’) Rodrigues. 5-1 (41’) Bargalló. 5-2 (44’) Rodríguez, de penal..ÀRBITRES:I. González ai A. Barba. Blava a Gurri.FALTES:12 del Barça i 7 del Caldes.

El Barça i el Noia Freixenet van complir escrupolosament els pronòstics en la primera jornada de quarts de final de la copa masculina al pavelló Onze de Setembre de Lleida i jugaran demà la primera semifinal. El duel serà la repetició dels quarts de l’any passat, saldats amb triomf dels d’Edu Castro.

L’equip sadurninenc va derrotar l’Alcoi per 4-0 gràcies a la seva capacitat de resolució al davant i a l’actuació del porter Xus Fernández, que va marcar la diferència tancant a zero en un partit amb molt de ritme i agraït de veure. Esteller va fer l’1-0 (4’) en inferioritat per una blava a Costa, un gol que va fer mal. Bargalló i Mitjans van amagar la bola i el davanter, desmarcat, va culminar el triangle màgic en una acció de gran mèrit que va reflectir la gran visió de joc de tots tres. Bargalló, en un rebot, i Mitjans, de tret exterior, van eixamplar el marge (3-0). El Noia va sobreviure a dues directes llançades per Formatjé i Morales neutralitzades per Xus. Formatjé també hauria pogut marcar per l’Alcoi en un un contra un, però va enviar la bola al pal. Mitjans també va disposar d’una directa amb 2-0, però Grau va malbaratar l’acció. A l’inici del segon temps, Pujadas va rematar al segon pal una gran passada d’Esteller (4-0). El partit va suposar el comiat de la copa del vendrellenc de l’Alcoi Pere Cañellas, que es retira.

També va ser el darrer en la competició de Ferran Rosa (Caldes). El seu equip va posar tota la carn a la graella en un gran primer temps i es va avançar amb un gol de Ricart. Bargalló, de directa, va empatar abans de la mitja part. La decoració va variar sensiblement en el segon temps. El Barça, que en el segon temps va fer jugar Fernández de porter en el lloc d’Egurrola, va sortir a mossegar i dos trets exteriors de Llorca i Roca van capgirar la dinàmica.

Quarts de final
Noia Freixenet - Pas Alcoi 4- 0
Barça - Recam Làser Caldes 5 - 2
Quarts de final. Avui
(3) D. Liceo - Reus Virginias 18 h
(4) F. Prats Lleida - Parlem Calafell 20.30 h
Semifinals. Demà
Noia - Barça 18.45 h
Vencedor 3 - vencedor 4 20.45 h
Final. Diumenge 15 h
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)