Més hoquei

El Sant Cugat puja a l’OK lliga en l’última jornada del seu grup de plata

El Mataró i el Vilafranca s’enfrontaran per la tercera plaça d’ascens a la màxima categoria

El Sant Cugat ha aconseguit l’ascens directe a l’OK Lliga en la darrera jornada de l’OK Lliga Plata Sur i acompanya a l’Arenys de Munt Solartradex que va acabar primer l’OK Lliga Plata Nord i també va pujar directament la setmana passada. La tercera plaça d’ascens la disputaran el Mataró i el Vilafranca Capital del Vi que han finalitzat en la segona posició de cada grup i jugaran un play-off d’ascens.

El Sant Cugat ha guanyat el SHUM Frit Ravich per 6-4 en el darrer partit i s’ha assegurat la primera posició del grup. L’equip entrenat per Joan Carles Vadillo torna a la màxima categoria de la que va baixar la temporada 2018/19. El Mataró ha acabat segon empatat amb el Vendrell, però els maresmencs van guanyar els dos partits contra els penedesencs. En el darrer partit els mataronins han guanyat a Lloret per 4-7. El Vilafranca ha finalitzat segon al guanyar en la darrera jornada el Taradell per 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)