OK Lliga

El Vila-sana es jugarà el primer lloc de la fase regular de l’OK Lliga a la Corunya

El Vila-sana i el Telecable Gijón van resoldre dissabte els seus respectius partits i es jugaran la primera plaça de la fase regular de l’OK Lliga femenina i el factor pista total favorable dissabte vinent en la darrera jornada. Tots dos estan empatats a 65 punts.El Vilasana va vèncer las Rozas per 3-0 –Victòria Porta (2) i Maria Porta– i el Telecable va tenir feina contra el Lidergrip Mataró (3-2), que perd la categoria tal com havien fet jornades abans el Garatge Plana Girona i el Vilanova. Olga Juanola i Ester Anglàs van marcar per les maresmenques i Daira Milagros Carrera, Nuria Obeso i Tasha Lee per part de els locals. En la darrera jornada, el conjunt lleidatà, que depèn d’ell mateix perquè té l’average favorable –5-0 a casa i 4-1 a fora–amb les asturianes, té una revàlida a la pista del Deportivo Liceo, tot just l’equip que el va eliminar en els quarts de la copa a Lleida. El Telecable visita el Cerdanyola Feníe Energía. La jornada està prevista en horari unificat (20 h).

Tampoc no van fallar el Generali Palau, el campió d’Europa de les dues últism edicions, i el Martinelia Manlleu. Tots quatre equips ja tenien assegurada la presència en el play-off de semifinals, però cal resoldre l’ordre de les quatre primeres posicions. Les vallesanes, que van vèncer per 1-6 l’Orkla Bigues i Riells –Berta Buquets (2), Mariona Colomer (2) i Aina Florenza–, són terceres amb 61 punts, mentre que les osonenques, que van derrotar el perillós Cerdanyola (5è amb 50 punts) per un contundent 8-2, són quartes amb 60. Els gols del Manlleu se’ls van repartir Anna Casaramona (3), Ona Castellví (2), Anna Bulló (2) i Nara López.

La resta de resultats van ser: Igualada Femení Grupo Guzmán-Deportivo Liceo (1-3); Garatge Plana Girona-Vilanova (1-4) i Sant Cugat-Voltregà Stern Motor (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)